maanantai 7. tammikuuta 2013

Ens vuonna se muuttuu, kaikki paremmaks vaihtuu

'


Kyllä, oon hengissä! Vaikka välillä kyllä oon miettiny että oonkohan kauaa. Ja ei, en siis oo mitään itsemurhaa harkinnut jos joku tosta niin ymmärsi, vaan oon ollut torstaista asti kuumeessa, ja edelleen kurkku ainaki näääääääin kipeä, ja ihan hirveä nuha, ääniki ihan hirveän kuulonen.

Uudenvuoden pippalot oli, ja siihen iltaan mahtu kyllä vääntöä ihmisten kanssa, mutta loppujen lopuks kaikki saatiin kääntymään parhain päin ja vuosi vaihtu kera rakettien, taputuksien ja riemun huutojen ja kiljahdusten kera, sekä tietty niiden uudenvuoden halausten! 

Mulla ei oo mitään erityistä uudenvuodenlupausta, skarppaan koulussa ja opettelen käyttäytymään kunnolla eri tilanteissa. Pysyn erossa miehistä, (seurustelusuhteita meinaan) koska niistä ei seuraa loppujen lopuks kun pahaa mieltä.

Sitte muita kuulumisia. Torstaina lähdin Tampereelle kolmen junalla, ja ootin innolla että pääsisin shoppailemaan yms. Loppujen lopuks kuitenki vietin sen viikonlopun 38 asteen kuumessa, enkä siis tehnyt muuta kun makoillut sohvalla peiton alla. Sen verran kuitenkin jaksoin tehdä, että kävin sunnuntaina ennen lähtöä ostamassa Skinsin 4. tuotantokauden. Ihan parhautta! ♥  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti