torstai 27. joulukuuta 2012

Joulu tuli ja meni.

Taas ollut vähän postaustaukoa, mutta mulla on siihe ihan oikea syy! Oltiin joulu meidän tutalla (paapalla, vaarilla) viettämässä joulua, ja siellä on niin hidas netti että en ruvennut sitten kirjottelemaan.

Heräsin aamulla puoli yhdeksän aikaan, kattelin hetken aikaa jouluohjelmia ja söin joulupuuron. 12 maissa lähdettiin Tanjan kanssa tallille jouluratsastukselle. Nautittiin ihanasta säästä ja pussailtiin paljon tonttulakilla somistettua Linda ponia ♥

Neljän aikoihin meillä oli ruoka, ja söin itteni ähkyyn, soittelin pianoa ja retkotin sohvalla tv:n ääressä. Pukki tuli seitsemän aikoihin, ja saatiin lahjat. Tosi paljon tuli sellasia lahjoja, joista en ollut puhunut mitään vaan ihan salaa haaveillut. Tai korkeintaan kaupassa kuolannut. Sain siis aivan mielettömän ihanan viltin ja koristetyynyn, jumpsuitin, kaiuttimet, karkkia, meikkejä, lapaset 2x, rahaa, kihartimen jne. Mun onnekseni yhtäkään meikkiä ei oo testattu eläinkokeilla!

Meidän perheen tapaan joulu ei tietenkään mennyt täysin rauhallisissa merkeissä, vaan riitelytä jossain kohtaa iltaa on tullut meille melkein perinne. En jaksanut kuunnella sitä showta, joten tarrvoin tupakin voimalla kotiin. Palasin kyllä takasin 11 aikoihin, kun tilanne oli jo rauhottunut. Kattelin sen jälkeen Coraline ja toinen todellisuus - elokuvan jonka olin aiemmin päivällä tallentanut.



siskon poika <3



nooralta, aws :D








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti