keskiviikko 6. helmikuuta 2013

anna lantion pyörii huuda wou-ou-ou


Se ihana tunne, kun kello soi 10.20, ja voit vaan makoilla sängyssä 10 min ja nauttia lämpimästä peitosta. Muuten täydelliset yöunet, mutta tuo viereisen huoneen kaikkitietävä muksu saa kyllä mun hermon kiristymään, kun tulee 8 aamulla tönimään ja herättelemään mua. Ja jättää lähtiessään vielä valot mun huoneeseen ja keittiön liedelle, että ne varmasti lyysää silmiin. Mutta eipä mulla mennyt ku reilu minuutti että nukahdin uudestaan.

Oli ruotsin koe, ja en oikeen osaa sanoa miten meni, ehkä jotai 8 +- , jää nähtäväks. Hienosti tunnin alussa luokanvalvoja tuo meille läksykerho laput, koska oltiin kuulemma Tanjan kans oltu luvattomasti pois koulun alueelta. Todellisuudessahan me oltiin tulossa kouluun, ja aika vaikea poistua koulun alueelta, jos sinne ei ole koko päivänä vielä tullukkaan. No ei se mitään, kerroin tuon jutun ja that's it, homma kunnossa.

Koulua oli neljään, ja kaks viimestä tuntia teknistä. Mun koirankoppi alkaa pikkuhiljaa valmistua!

Koulun jälkeen kotiin, ja 6 aikaan mentiin Tanjan kans Hennalle. Lähinnä istuttiin iltaa, ja mä tappelin äitin kans puhelimen välityksellä, ja äiti voitti 6-0, fuck.siinä se on, mun ryyppyluola! ... siis koirankoppi

2 kommenttia:

  1. pitäiskö ens kerralla ottaa tuo bilemaja mukaa provinssiin, saattas olla ehjempi ku teltta :D

    VastaaPoista